BİTLİS / GÜROYMAK - Kazım Karabekir İlkokulu

Kazım Karabekir İlkokulu

Adres
ŞENEVLER MAH. 411 SK. BITLIS GÜROYMAK KAZIM KARABEKIR ORTAOKULU BLOK NO 10 GÜROYMAK / BİTLİS
Vizyon
Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * DEMOKRAT, * Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine bağlı, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK İLKOKULU OLMAKTIR.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
08:30 -11:40 13:00 -14:30
doğalgaz
Yürüme Mesafesi
Şenevler Mah. Güroymak/BİTLİS
Şehir Merkezinde. Güroymak Öğretmenevinin hemen karşısında yer alıyor.